tagline
silvie

Där kärleken börjar

De coachande systrarna Silvie och Maryl pratar kärlek och bringar lite ordning och reda i det rosenröda känslosvallet.


Från inredning till nyttig mat, från kärlek till andlighet. De två powersystrarna från LA, Silvie och Maryl Celiz, coachar i många av livets alla delar, om en sund livsstil inifrån och ut. ”Uppgradera ditt sinne och transformera ditt liv”, är en uppmaning eller ett uttryck som de ofta använder.

I dagens lilla klipp vill de uppgradera idén om kärlek. Vad är din idé om kärlek? Upplever du den kärlek du förtjänar? Kanske behöver du skifta dina föreställningar eller din idé om vad kärlek är för att kunna få den kärlek du behöver. Varje relation är visserligen unik, men det finns ett utgångsläge som kan ge mer kärleksfrukt och leverera bättre resultat. I dagens episod får vi en insikt i detta och en glimt av hur Silvie och Maryl ser på kärlek.

Om du vill gräva lite djupare i kärlekens mysterier och få veta mer om vad kärlek är och inte är, missa inte att läsa deras artikel The Ongoing Question: What is Love? Spana också in systrarnas Love section, med massor av artiklar om dejting, relationer och det egna jaget.

 

Här är fler episoder och visdomar från Silvie + Maryl!

Kommentera (0)

Share

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>