tagline
easter

Påsk + time off

Påskgul tarte känns helt rätt. Golubka har gjort en fräsching med ananas och mango. TDG önskar er en underbar påsk och sköna, lediga dagar. Med det sagt tar vi ledigt över påsken samt ytterligare två veckor pga intensivt jobbprojekt i Cannes.

31.03.2015 | TEXT:
FOOD | matigt, Recipes

Påskens högtid står för dörren och många sköna lediga dagar väntar många av oss. Vi behöver alla en paus för att ladda ur och ladda upp och kanske t o m gå off line och umgås med oss själva och våra nära och kära istället. Me too. Jag brukar stänga igen TDG i påsktider och gör så i år också.

Men lite längre än så. Jag har ett projekt som jag jobbar med för tillfället och som snart landar i ett stort event i Cannes. Efter påsk åker jag till våren på Rivieran för att jobba i dryga 10 dagar. Det finns tyvärr inte en chans att hålla TDG alive and kicking under denna tid. Så vi ses tisdagen den 21 april igen. Och nästa nyhetsbrev (som alltid baseras på veckan som gått) kommer den 28 april. Men sporadiska inlägg på FB brukar det bli och säkert dagliga poster på Instagram.

Påsken kräfva en gul dessert, eller hur?  Denna vårfräscha Pineapple Mango Tart från Golubka Kitchen frestar med både syrligt och sött. Receptet här!

 

IMG_5150

 

Golubka är en helt ljuvlig sajt som drivs av Anya Kassoff. Född i Ryssland och bor i Florida, USA med sin man och dotter. Hon älskar hälsosam matlagning och älskar att experimentera i köket med god smak som och nyttiga råvaror som ledord.

Golubka betyder duva och är en version av Anyas flicknamn. I juni 2014 kom Anya och Golubka ut med sin första kokbok ”The Vibrant Table”.

 

IMG_9129

Kommentera (0)

Share

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>