tagline
Skärmavbild 2015-01-10 kl. 15.30.25

Breathing space

Några tankar kring varför jag har beslutat mig för att skrinlägga The Daily Good’s sajt ett tag.

21.04.2015 | TEXT:
Okategoriserade

The Daily Good är och har varit mitt hjärtebarn sedan starten för drygt två år sedan. 824 inlägg senare sitter jag här och funderar lite på vad jag egentligen vill med TDG. Känner att lusten och inspirationen har sinat lite sedan ett tag tillbaka och kulmen av detta nåddes igår efter mitt break nu i april, när jag skulle göra en post. Fingrarna ville knappt röra sig över tangenterna och jag kände ett motstånd. Jag känner för att agera på den känslan och vill se varför och vart den leder.

Jag gillar fortfarande att sprida och dela med mig av hälsa och wellness, av djupare aspekter av livet, av ytliga och djupa ting. Men att göra det på 3 olika ställen tar sin lilla tid. Därför har jag från en sekund till en annan bestämt mig för att själva www.thedailygood.se ska få vila på obestämd tid, men att jag fortsätter att uttrycka mig, dela och kurera det bästa direkt i FB och på Instagram. Det är smidigare tidsmässigt + att jag lättare kan vara spontan och posta det som jag finner är relevant, kul, vackert, inspirerande och matnyttigt.

Jag låter allt ligga kvar här som ett bibliotek. Och kanske jag tar allt till nästa division en dag, om jag inte fortsätter som vanligt när känslan knackar på dörren igen.

Så nu vet ni, mina vänner, varför det kommer att bli vindstilla här. Allt har sin tid och just nu är det en vilopaus som gäller. Men förhoppningsvis är ni även på FB och Insta och följer med där. Just go with another flow.

Kram från Stephanie

Kommentera (0)

Share

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>